Responsive image

Meggyőződésem, hogy van olyan élhető és szerethető üzleti szféra, ahol az emberek szeretetben, egymást tisztelve és támogatva, kreatívan, felszabadultan élnek és működnek, mert tapasztalom, hogy létezik olyan önmegvalósítás, hogy - Élet és karrier, együtt!

Ezért neveztem el így a cégemet és működtetem központomat, hogy üzletembereknek is elmondhassam az üzleti élet és az önismeret világában szerzett tapasztalataimat és megéléseimet. Szándékom megismertetni az érzést, hogy még az üzleti szférában is elérhető a vágyott béke és nyugalom. Ezen álmomat, hogy mindez megvalósítható, saját életemből, tapasztalati úton szereztem.

Tordai Richárd
a központ alapítója

Meghívásra, felkérésre, kihelyezett meditációkat, ismeretterjesztő előadásokat és élménybeszámolókat tartunk az önismeret előnyeiről és megtapasztalásokról.

A vállalati előadások témája és rendszeressége, előzetes egyeztetés alapján történik és az egyedi igényekhez igazodik, Amennyiben nyitott keretek között, kimondottan az üzleti szférának kerül megszervezésre egy előadás, annak időpontjairól és a helyszínéről, a hírleveleinkből értesülhetsz, amelyekre itt, ezen az oldalon iratkozhatsz fel.

Ezen oldal nevében kiküldött rendezvényt ismertető e-mail, mindenki által szabadon látogatható és az aktuális, következő programot tartalmazza.

iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj előadásainkról és rendezvényeinkről!

a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy az Életút és Karrier Akadémia szolgáltatásaival, akcióival, aktualitásaival kapcsolatos hírlevelet, elektronikus küldeményt küldjön részemre tájékoztatás és közvetlen üzletszerzés céljából.
a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez. Az adatkezelésről szóló tájékoztatót elolvastam!