Responsive image

Meggyőződésem, hogy létezik olyan élhető és szerethető üzleti szféra, ahol az emberek szeretetben, egymást tisztelve és támogatva, kreatívan, felszabadultan élnek és működnek együtt!

Ennek Te is részese lehetsz! Ezért hoztam létre ezt a képzést, hogy átadhassam tapasztalataimat és azt a tudást, amivel - miközben ennek részévé válsz - elérheted a vágyott békét és nyugalmat. Ezen álmomat, hogy mindez az üzleti világban is megvalósítható, tapasztalati úton szereztem. Tematikánk és az előadásaink ezen elvek alapján lettek összeállítva és felépítve.

Tordai Richárd
az iskola alapítója

Néhány az általunk érintett területek közül:

- vállalat- és csoportvezetés, üzleti etikett
- humán szemléletű profitorientáltság
- többszintű integrált szakismeret
- munka és magánélet, férfi és női szerepek
- improvizatív tudáskurzus, család és karrier
- inspiráló előadások, jövőbe mutató koncepciók

A vállalati előadások témája és rendszeressége, előzetes egyeztetés alapján történik és az egyedi igényekhez igazodik, Amennyiben nyitott keretek között kerül megszervezésre egy előadás, annak időpontjairól és a helyszínéről, a hírleveleinkből értesülhetsz, amelyekre itt az oldalon iratkozhatsz fel.

Az ismertető e-mail az aktuális, szabadon látogatható, következő programot tartalmazza.

iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj előadásainkról és rendezvényeinkről!

a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy az Életút és Karrier Akadémia szolgáltatásaival, akcióival, aktualitásaival kapcsolatos hírlevelet, elektronikus küldeményt küldjön részemre tájékoztatás és közvetlen üzletszerzés céljából.
a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez. Az adatkezelésről szóló tájékoztatót elolvastam!