Responsive image

Él bennem egy kép, egy élhető és szerethető világról, ahol az emberek és állatok boldogan, szeretetben, egymást tisztelve és támogatva, felszabadultan élnek és ennek Te is része vagy!

Meggyőződésem, hogy minden ember meg tudja változtatni a saját sorsát, hogy békében éljen önmagával és másokkal. Hiszem, hogy a szeretet, az egészség és a bőség mindenki létállapota!

Hiszem, hogy a boldogság egy választható alternatíva, amely mindenkinek megadatott és megvalósítható! Az az álmom, hogy a lehetőségek csodálatos sokszínűségében, békében, szabadon és bőségben élünk egymás mellett.

Öröm, hogy kifejezhetem és átadhatom álmomat és meggyőződésemet, hogy lényed szerethető és ha megtapasztalhatod, hogy a szeretet, amit oly nagyon keresel, az Te magad vagy! Az élet, önmagunk megéléseinek és megismeréseinek az összessége. Az eközben létrejövő fejlődési folyamatot hívom úgy, hogy a „Szeretet iskolája”.

Mi itt, nem tanítunk neked semmit, csak teret és lehetőséget adunk a szívednek kinyílni és az elmédnek elcsendesedni!

Családias, szeretetteljes és támogató légkörben gyakorolhatsz, kérdezhetsz, ahol a spirituális és önismereti úton, tapasztalt, gyakorlott előadók segítenek! Az elcsendesedés (kellő ideig) gyakorolva, a mindennapi életben is használható, biztos alapokat és önismereti tudást eredményezhet, aminek segítségével, idővel majd megtapasztalhatod, hogy...

igazából - „Te vagy az Út, az Igazság és az Élet” !

Tordai Richárd
a központ alapítója

iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj előadásainkról és rendezvényeinkről!

a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy az Életút és Karrier Akadémia szolgáltatásaival, akcióival, aktualitásaival kapcsolatos hírlevelet, elektronikus küldeményt küldjön részemre tájékoztatás és közvetlen üzletszerzés céljából.
a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez. Az adatkezelésről szóló tájékoztatót elolvastam!