Responsive image

Él bennem egy kép, egy élhető és szerethető világról, ahol az emberek és állatok boldogan, szeretetben, egymást tisztelve és támogatva, felszabadultan élnek és ennek Te is része vagy!

Meggyőződésem, hogy minden ember meg tudja változtatni a saját sorsát, hogy békében éljen önmagával és másokkal. Hiszem, hogy a szeretet, az egészség és a bőség mindenki létállapota!

Hiszem, hogy a boldogság egy választható alternatíva, amely mindenkinek megadatott és megvalósítható! Az az álmom, hogy a lehetőségek csodálatos sokszínűségében, békében, szabadon és bőségben élünk egymás mellett. Hiszem, hogy a tudás, mi ehhez kell, fejleszthető és tanulható!

Ezért hoztam létre ezt az iskolát, hogy kifejezhessem és átadhassam álmomat és meggyőződésemet, hogy lényed szerethető és megtapasztald, hogy a szeretet, amit oly nagyon keresel, az Te magad vagy! Az önmagunk megismerésének ezen folyamatát hívom úgy, hogy a „Szeretet iskolája”.

Családias, szeretetteljes légkörben, könnyen elsajátítható ismeretekkel, kipróbált tematikával és tapasztalt, gyakorlott előadókkal várunk! Célunk a hatékony, a mindennapi életben használható biztos alapok és tudás átadása, aminek egy új szemlélet és pozitív változás az eredménye.

Tordai Richárd
az iskola alapítója

iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj előadásainkról és rendezvényeinkről!

a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy az Életút és Karrier Akadémia szolgáltatásaival, akcióival, aktualitásaival kapcsolatos hírlevelet, elektronikus küldeményt küldjön részemre tájékoztatás és közvetlen üzletszerzés céljából.
a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez. Az adatkezelésről szóló tájékoztatót elolvastam!