Responsive image

Köszönjük, hogy elcsendesedésedhez, spirituális/önismereti utadon, minket választottál!

Szeretettel fogadjuk jelentkezésed,

hétfőtől-csütörtökig, 16 és 18 óra között, a - 06 20 358 7979 - telefonszámon.

Az időpont, a helyszín, az előadó és a program, előre nem látható okok miatt is változhat, ezért, akár még meghirdetett cím esetén is, és a szabad férőhely miatt is, minden esetben, előre jelezd részvételi szándékodat és vedd figyelembe, hogy csak számkijelzéssel indított hívásokat fogadunk!

Az időpont, a helyszín, az előadás, valamint az előadó változtatásának jogát fenntartjuk!

(Működésünk során elhatárolódunk mindenféle szervezettől, párttól, rendszertől, alapítványtól, egyesülettől, oktatási intézménytől, képzéstől. Nem rendszerekkel, hanem olyan, sokszor több ezer éves önismereti módszerekkel dolgozunk, mely segítség a tudatosság és a szenvedésmentes élet felé. Ezek minden ember számára elérhetőek és nem kapcsolódnak feltételekhez.)

iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj előadásainkról és rendezvényeinkről!

a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy az Életút és Karrier Akadémia szolgáltatásaival, akcióival, aktualitásaival kapcsolatos hírlevelet, elektronikus küldeményt küldjön részemre tájékoztatás és közvetlen üzletszerzés céljából.
a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez. Az adatkezelésről szóló tájékoztatót elolvastam!