Responsive image

Ezotéria, természetgyógyászat, előadások, különleges szellemi és öngyógyító táborok, önismereti tanfolyamok, spirituális utak, jóga, böjt és szakmai táborok, meditációk és még sok érdekesség!

Az előadók, valamint az előadások fajtája, témája és rendszeressége ehhez igazodik, ezért időpontjaink és a témaköreink is változóak. Az aktuális időpontokról és a helyszínekről, a hírleveleinkből értesülhetsz, amelyekre itt az oldalon iratkozhatsz fel.

A részletes információkat ismertető e-mail-ek kiküldése, az adott rendezvény aktualitása alapján történik és általában az éppen következő programot tartalmazza, ami megfelelő létszám esetén kerül megrendezésre.

A csoport energiája segíti és támogatja a kezdeti, majd a további lépéseket. Kérdezhetsz, beszélgethetsz, barátkozhatsz hasonló érdeklődésű emberekkel! Szeretetteljes társaságában lehetsz, kikapcsolódhatsz, töltődhetsz, hogy utána újult erővel vágj neki a mindennapoknak!

Technikáink, főleg az Indiában és Brazíliában való tanulmányútjaink alatt elsajátított módszerek alkalmazásával, az európai igények figyelembevételével kerülnek megtartásra. Kellemes, nyugodt környezetben, kényelmes testhelyzetben, hozzáértő vezetésével ismerkedhetsz meg az önismeret, az ellazulás és a meditáció fajtáival, fokozataival.

Speciális ismereteket és kézzel fogható, értékes gyakorlati tudást adunk az Élethez! Nemtől, gyakorlottsági szinttől függetlenül szeretettel látunk!

iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj előadásainkról és rendezvényeinkről!

a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy az Életút és Karrier Akadémia szolgáltatásaival, akcióival, aktualitásaival kapcsolatos hírlevelet, elektronikus küldeményt küldjön részemre tájékoztatás és közvetlen üzletszerzés céljából.
a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez. Az adatkezelésről szóló tájékoztatót elolvastam!