Responsive image

Csoportos és egyéni meditáció, spirituális élmények, önismereti megtapasztalások és spirituális mentorálás.

Meghívásra, felkérésre, ismeretterjesztő előadásokat, elcsendesedéseket és élménybeszámolókat tartunk az önismeret előnyeiről és meditációs, spirituális megtapasztalásokról. Az előadók, valamint az előadások fajtája, témája és rendszeressége változó. Az aktuális időpontokról és a helyszínekről, a hírleveleinkből értesülhetsz, amelyekre itt az oldalon iratkozhatsz fel.

A részletes információkat ismertető e-mail-ek kiküldése, az adott rendezvény aktualitása alapján történik és általában, az éppen következő, várható programot tartalmazza, ami megfelelő létszám esetén kerül megrendezésre.

Rendezvényeink, főleg az Indiában és Brazíliában való tanulmányútjaink alatt elsajátított módszerek alkalmazásával, az európai igények figyelembevételével kerülnek megtartásra.

iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj előadásainkról és rendezvényeinkről!

a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy az Életút és Karrier Akadémia szolgáltatásaival, akcióival, aktualitásaival kapcsolatos hírlevelet, elektronikus küldeményt küldjön részemre tájékoztatás és közvetlen üzletszerzés céljából.
a feliratkozás gombra kattintva hozzájárulok a fent megadott személyes adataim kezeléséhez. Az adatkezelésről szóló tájékoztatót elolvastam!